Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Onderhoud dak- en zinkwerk

Wanneer het op uw dak aankomt, dan geldt: voorkomen is beter dan genezen! Uw dak wordt jaar in, jaar uit blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om uw dak en uw dakgoten in goede staat te houden, is het raadzaam om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Dit wordt veelal in de herfst uitgevoerd, wanneer dakgoten geregeld verstopt raken door bladeren. Goed onderhoud voorkomt beschadigingen en lekkages, en zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak en dakgoten wordt verlengd. 

Dakinspectie en onderhoud

Een dakinspectie is zinvol. Het komt nl. regelmatig voor dat dakdoorvoeren zoals loden hemelwaterafvoeren e.d., een aanzienlijk kortere levensduur hebben dan de moderne dakbedekkingsmaterialen zoals epdm of bitumen, wat kan resulteren in daklekkages .

Derhalve is het in uw eigen belang dat u uw dak met enige regelmaat laat controleren. Installatiebedrijf Knibbeler kan u hierbij uiteraard van dienst zijn.

Meer weten over dak- en zinkwerk?

Heeft u behoefte aan een advies op maat, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Knibbeler Installatie

Wij zijn niet alleen actief in Hoensbroek maar geheel Zuid-Limburg valt onder ons werkgebied, dus ook in Heerlen, Kerkrade, Nuth en Brunssum.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00- 17.00 uur

Openingstijden showroom en installatiewinkel

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Installatiebedrijf Knibbeler 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl