Sanitair

Sanitair

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kan uw toiletruimte wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u graag nieuwe vloertegels voor uw woonkamer of wandtegeltjes voor uw keuken aanschaffen? Als het op sanitair aankomt, dan bent u bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. aan het juiste adres!

Wat kunnen jullie voor mij betekenen op het gebied van sanitair?

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is u graag van dienst bij een breed scala aan sanitaire werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor installaties, renovaties en reparaties in uw badkamer en toiletruimte. Daarbij gaan we verder dan de meeste installatiebedrijven; zo bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van wellness en comfort sanitair, en verzorgen wij de installatie van waterontharders. Bovendien beschikken wij over een ruime, sfeervolle showroom voor sanitair en wand- en vloertegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen!

Wat kost een badkamer?

In verband met de huidige marktontwikkelingen, waarin prijsverhogingen en materiaaltekorten niet te voorspellen zijn, is het niet mogelijk om momenteel een prijsindicatie te geven. De kostprijs van een badkamer is daarnaast ook nog sterk afhankelijk van uw wensen. Het beste is om een afspraak te maken in onze showroom om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen we een indicatie afgeven. Ter voorbereiding kunt u alvast wel uw wensen aangeven in onze badkamerplanner. Hiermede kunt u zelf alvast uw gewenste ontwerp creëren.

Ja, ik heb interesse in sanitair!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitair? Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. te Hoensbroek (Limburg). Onze specialisten zijn u graag van dienst, zowel voor installatie- en renovatiewerkzaamheden als voor reparaties!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl