Sanitair

Sanitair

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kan uw toiletruimte wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u graag nieuwe vloertegels voor uw woonkamer of wandtegeltjes voor uw keuken aanschaffen? Als het op sanitair aankomt, dan bent u bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. aan het juiste adres!

Wat kunnen jullie voor mij betekenen op het gebied van sanitair?

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is u graag van dienst bij een breed scala aan sanitaire werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor installaties, renovaties en reparaties in uw badkamer en toiletruimte. Daarbij gaan we verder dan de meeste installatiebedrijven; zo bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van wellness en comfort sanitair, en verzorgen wij de installatie van waterontharders. Bovendien beschikken wij over een ruime, sfeervolle showroom voor sanitair en wand- en vloertegels. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen!

Wat kost een badkamer?

Om u enig idee te geven wat een verbouwing van de badkamer kost, verwijzen wij u graag naar onze Badkamerplanner. Hier kunt u, door aangegeven opties naar gelang aan of uit te klikken, al een redelijk inzicht krijgen in de kosten van een badkamer renovatie inclusief arbeid. Voor een meer nauwkeurige inschatting van het kostenplaatje kunt u vanzelfsprekend ook een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend!

Ja, ik heb interesse in sanitair!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitair? Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. te Hoensbroek (Limburg). Onze specialisten zijn u graag van dienst, zowel voor installatie- en renovatiewerkzaamheden als voor reparaties!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl