Verwarming

Verwarming

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is uw verwarmingsspecialist in Zuid-Limburg. Wij zijn u graag van dienst bij het aanleggen van allerlei soorten verwarmingsinstallaties en kunnen tevens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verzorgen. Wij zorgen er graag voor dat u op een duurzame manier kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat!

CV-ketels en radiatoren

Onze CV-ketelwijzer laat zien welke CV-ketels wij voeren en wat de specificaties hiervan zijn. Tevens worden de bijbehorende thermostaten er getoond. U kunt de CV-ketel gebruiken om op basis van uw woonsituatie en behoeften te bepalen welke CV-ketel voor u het meest geschikt is. Wij kunnen u hier ook persoonlijk over adviseren! U kunt tevens bij ons terecht voor energiezuinige radiatoren en design radiatoren.

Vloerverwarming

Naast CV-installaties verzorgen wij ook de installatie van vloerverwarming. Dit kan als hoofdverwarming zijn, maar ook als bijverwarming. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor elektrische vloerverwarming in de badkamer.

Duurzame oplossingen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in duurzame oplossingen. Zo kunnen wij ook de installatie van een warmtepomp voor u verzorgen. Daarnaast leveren wij de innovatieve Evohome kamerthermostaat, die u een optimale controle geeft over uw verwarming en met vrijwel alle verwarmingssystemen gecombineerd kan worden. Wij geven ook bespaartips die u helpen om uw maandelijkse energierekening omlaag te brengen.

Ja, ik heb interesse in verwarming!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is u graag van dienst bij de aanleg, het onderhoud en eventuele reparaties van uw verwarmingsinstallatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij zijn gevestigd te Hoensbroek maar ook werkzaam in onder andere Nuth, Wijnandsrade en Windraak.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl