Neem contact met ons op
045 - 521 49 90

Overname Gesit Service

 

 

 

 

Beste klant,

Gesit Service hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Na meer dan 35 jaar met veel plezier gebouwd te hebben aan Gesit Service zijn wij, Jos en Tiny Nuchelmans, om gezondheidsredenen genoodzaakt om ons bedrijf over te dragen. Wij zijn op zoek gegaan naar een gedegen overnamepartij. Een installatiebedrijf dat net als wij dezelfde zaken belangrijk vindt: kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service tegen de juiste prijs. In Installatiebedrijf Knibbeler uit Hoensbroek hebben we deze partij gevonden.

Per 1 oktober aanstaande zal Installatiebedrijf Knibbeler de werkzaamheden voortzetten. Sinds 1941 zijn we vanuit Hoensbroek actief in de regio Parkstad Limburg en de Westelijke Mijnstreek. Ons enthousiaste team van 15 medewerkers houdt zich, naast het onderhouden en aanleggen van cv-installaties, ook bezig met o.a. badkamerrenovaties en loodgieterswerkzaamheden. Op www.knibbelerinstallatie.nl vertellen we u graag meer over ons bedrijf.

Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Zo zullen onze medewerkers Jan Kollee en Frans Dusch  onder de vlag van Installatiebedrijf Knibbeler hun vertrouwde werkzaamheden voortzetten.  Maar ook garantie, 24u-servicedienst en andere voorwaarden blijven gelijk.

Het voor u vertrouwde telefoonnummer 046-4741382 en ons e-mailadres gesit-service@live.nl zullen voorlopig blijven bestaan. Dus samen met de voor u vertrouwde monteurs is het streven om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan staan we u graag te woord.

 

Met vriendelijke groet,

Jos en Tiny Nuchelmans
Bart Knibbeler

Ga naar de homepagina van Installatiebedrijf Knibbeler

Copyright Knibbeler - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl