Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Rioleringen, waterleidingen, gasvoorziening en sanitaire installaties zijn in ons land zo vanzelfsprekend dat de meeste mensen er eigenlijk niet bij stilstaan. Tot er eens een keer iets niet meer naar behoren werkt, en u ineens beseft hoe belangrijk deze zaken zijn voor ons leefcomfort. Mocht u op een gegeven moment noodgedwongen een loodgieter moeten inschakelen, dan staat Installatiebedrijf Knibbeler B.V. in elk geval voor u klaar!

Welke loodgieterswerkzaamheden voeren jullie uit?

Het maakt niet uit of het gaat om het aanleggen, verleggen, onderhouden of repareren van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties, de vakkundige loodgieters van Installatiebedrijf Knibbeler B.V. zijn u graag van dienst. Zowel voor grootschalige projecten als voor kleine klusjes! U bent bij altijd verzekerd van een betrouwbare service en een gedegen eindresultaat. Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die wij verrichten:

Loodgieterswerk

  • Riolering in en om het huis
  • Hemelwaterafvoer
  • Waterinstallaties
  • Gas-installaties
  • Sanitair
  • Kranen en douches

Ventilatie

  • Mechanische afvoer
  • Bad- en toiletventilatie

Ja, ik heb interesse in loodgieterswerk!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is een vertrouwd adres voor loodgieterswerkzaamheden in Zuid-Limburg. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar actief in de hele regio, waaronder in Heerlen, Schinnen en Bingelrade. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Indien u geconfronteerd wordt met een dringend probleem zoals een lekkage kunt u ons het beste even bellen op nummer 045 - 521 49 90. Op die manier kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn.

Knibbeler Installatie actief in o.a. Hoensbroek, Heerlen, Nuth , Amstenrade, Merkelbeek, Bingelrade en Schinnen.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl