Boilers

Boilers

Moet u ook altijd zo lang wachten voordat er warm water uit de keukenkraan komt? Dan hangt uw CV-ketel waarschijnlijk op een plek waar het water een relatief lange afstand moet afleggen tot de keuken. Nog afgezien van het feit dat het best frustrerend kan zijn om steeds te moeten wachten tot het water eindelijk opwarmt, is het ook nog eens zonde van al dat schone water dat ongebruikt in de afvoer verdwijnt. De aanschaf van een elektroboiler of keukenboiler is dan zeker het overwegen waard!

Welke boilers kunnen jullie leveren?

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werken we voornamelijk met de elektroboilers en keukenboilers van Itho Daalderop.​ Elektroboilers zijn verkrijgbaar in verschillende types. Welk type voor u het meest geschikt is, hangt af van uw situatie en hoeveel warm water u verbruikt. Er zit best wat verschil in het energieverbruik van elke boiler, dus het is raadzaam om u door ons van een deskundig advies op maat te laten voorzien. De juiste elektroboiler of keukenboiler zorgt niet alleen voor meer gebruiksgemak en comfort, maar kan ook een mooie besparing op zowel uw waterrekening als uw energierekening opleveren. Dat voordeel loopt al snel op tot wel €175 per jaar. En met het oog op de almaar stijgende energietarieven gaat u in de toekomst alleen maar meer besparen.

Goed om te weten: U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe keukenkraan! Kijk op de kraan & douche pagina voor meer informatie.

Ja, ik heb interesse in boilers!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is u graag van dienst bij de vervanging, het onderhoud of de reparatie van uw boiler. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek en werkzaam in de hele regio Zuid-Limburg. Zo zijn onze vakmensen ook geregeld te vinden in onder andere Heerlen, Nuth en Brunssum. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl