Wand- en Vloertegels

Natuursteen

Er zijn maar weinig wand- en vloertegels die de warme, natuurlijke uitstraling van natuursteen tegels kunnen evenaren. Er zijn zo’n vijfduizend soorten gesteenten die geschikt zijn voor bouwkundige toepassingen, dus er is ontzettend veel mogelijk. Zo zou u kunnen kiezen voor bijvoorbeeld graniet, leisteen, marmer of kwartsiet. Elk gesteente heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken, en biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot de afwerking. Door de tegels te schuren, te polijsten of te zoeten kan vrij eenvoudig de gewenste look en feel gerealiseerd worden.

Waarom kiezen voor natuursteen tegels?

De voordelen van natuursteen tegels zijn legio:

  • Echt elke tegel is anders. Dit maakt elke natuursteenvloer uniek!
  • Natuursteen tegels zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keramische tegels, volledig massief. Eventuele beschadigingen vallen hierdoor veel minder op.
  • Natuursteen tegels staan erom bekend dat ze zeer goed in staat zijn om warmte te geleiden. Dit maakt ze uitermate geschikt zijn voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.
  • Voor toepassingen in badkamers kunnen natuursteen tegels een speciale afwerking krijgen. Zo worden de tegels vaak gepolijst om ze bestand te maken tegen kalk. Marmeren tegels worden voorzien van een beschermende coating.

Ja, ik heb interesse in natuursteen tegels!

Heeft u interesse in natuursteentegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer of andere ruimte van het huis? Kom dan langs bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. om ons complete assortiment van dichtbij te bewonderen. Uiteraard adviseren wij u graag, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze showroom is gevestigd in Hoensbroek, maar wij zijn werkzaam in de hele regio Zuid-Limburg!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl