Wand- en Vloertegels

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels worden al eeuwenlang gebruikt. Onder andere de oude Grieken en Romeinen maakten al gebruik van de gekleurde tegeltjes om hun villa’s en badhuizen te versieren. Nog altijd staan mozaïek tegels symbool voor luxe en rijkdom. Tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van mozaïek tegels om het interieur iets origineels te geven.

Waarom kiezen voor mozaïek tegels?

Hieronder enkele voordelen van mozaïek tegels op een rijtje:

  • U heeft eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van kleur. Mozaïek tegels zijn dan ook de ideale manier om een indrukwekkend en levendig interieur creëren. Of u nu alleen wat kleurrijke accenten wilt toevoegen of een complete ruimte met mozaïek wilt betegelen, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.
  • De meeste mozaïek tegels zijn voorzien van een waterbestendige coating. Dit maakt ze uitstekend geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes.
  • Het kleine formaat van de individuele tegeltjes maakt ze uitstekend geschikt voor het betegelen van niet-vlakke oppervlakken en ronde vormen. Zo kunt u mozaïek tegeltjes bijvoorbeeld ook gebruiken voor het versieren van badkuipen, wasbakken of gewelfde plafonds.

Ja, ik heb interesse in mozaïek tegels!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is hét adres voor wand- en vloertegels in Zuid-Limburg. In onze showroom in Hoensbroek hebben wij een groot assortiment mozaïek tegels. Hier vindt u ongetwijfeld iets naar uw smaak! Vanzelfsprekend kunnen wij u ook bijstaan met een gedegen advies op maat. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het betegelen van een wand of complete ruimte kan natuurlijk ook!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl