Comfort sanitair

Comfort sanitair

De vele ontwikkelingen op het gebied van comfort sanitair maken het voor ouderen mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen. Daarnaast biedt comfort sanitair uitkomst voor mensen die als gevolg van ziekte of een ongeval slecht ter been zijn. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is gespecialiseerd in het toepassen van comfort sanitair in alle denkbare situaties. We bekijken graag samen met u – maar vooral voor u – hoe wij uw wooncomfort aanzienlijk kunnen vergroten.

Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot comfort sanitair?

Hieronder enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij op dit gebied voor u kunnen verzorgen:

 • Bad vervangen door douche
  Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche, zonder dat gelijk een rigoureuze verbouwing nodig is. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kan zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak en breekwerk. Als het even meezit, kan dit zelfs in één dag gerealiseerd worden. Dit is vanzelfsprekend wel afhankelijk van in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden.
   
 • Wand- en/of toiletbeugels plaatsen
  Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is specialist als het gaat om aanpassingen in badkamers en toiletruimtes. Zo kunt u bij ons terecht voor de installatie van wandbeugels en toiletbeugels. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierover van een gedegen advies op maat voorzien. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
   
 • Een douchezitting monteren
  Een douchezitting is de ideale oplossing voor wie comfortabel en veilig wil douchen. De zitting wordt vast aan de muur gemonteerd. De ronde voorzijde van de zitting voorkomt het afknellen van de onderbenen in de knieholtes. De maatvoering is zodanig dat het mogelijk is om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. Het stroeve oppervlak voorkomt wegglijden zonder ongemakkelijk aan te voelen. De rugleuning biedt steun aan uw rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Bovendien zit het comfortabel, doordat huidcontact met een koude en natte tegelmuur wordt voorkomen. De zitting kan na gebruik worden opgeklapt, dus wanneer deze niet wordt gebruikt loopt het water er vanzelf af. Indien dat mogelijk is, adviseren wij om een douchezitting te laten monteren aan de muur die haaks staat op de muur waar de douchekraan aan bevestigd is. Op die manier bent u ook verzekerd van een optimaal bedieningsgemak.

Ja, ik heb interesse in comfort sanitair!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. bekijkt graag samen met u op welke manieren comfort sanitair in uw woning kan worden toegepast. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw comfort sanitair verzorgen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl