Kraan en douche

Kraan en douche

Kranen en douches zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken en sanitaire ruimtes. Als sanitair specialist van Hoensbroek en omstreken levert Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor elke ruimte en elke toepassing de mooiste kranen en douches.

Welke kranen en douches leveren jullie?

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werken we uitsluitend met kranen en douches van de merken Hotbath, GROHE en Hansgrohe. Wij kunnen het volgende leveren:

Wastafelkranen

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. heeft wastafelkranen in allerlei uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Voordat u bij ons een nieuwe wastafelkraan komt uitzoeken, willen we u aanraden om in elk geval de diameter van uw wasbak of waskom op te meten. De uitloop van de kraan moet namelijk ongeveer 1 centimeter ten opzichte van de afvoer zijn verwijderd om overmatig spetteren van het water te voorkomen. Bij een waskom is het belangrijk dat de stroom zoveel mogelijk recht naar beneden loopt.

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn kranen die in de muur verwerkt kunnen worden. Hoewel dit type kranen voornamelijk in douches wordt toegepast, bijvoorbeeld in combinatie met een regendouche set, is het ook mogelijk om ze boven uw wastafel of in de keuken te plaatsen.

Douchesets

Voor douchesets werken wij voornamelijk met de douchesystemen van GROHE. Deze maken het mogelijk om uw huidige doucheset te vervangen zonder dat er een complete verbouwing nodig is. Dit scheelt u niet alleen geld maar ook overlast.

Fonteinkranen

Voor het fonteintje in uw toiletruimte levert Installatiebedrijf Knibbeler B.V. koudwaterkranen in diverse uitvoeringen, zowel met een vaste uitloop als met een hogere draaibare uitloop. Dankzij de vele modellen kunnen wij voor elk budget een geschikt fonteinkraantje leveren.

Keukenkranen

Uw keukenkraan wordt zeer intensief gebruikt, dus het is zeker de moeite waard om u voor aanschaf van een nieuw exemplaar goed te oriënteren op de mogelijkheden. Wij leveren keukenkranen in alle denkbare uitvoeringen en prijsklassen en kunnen u vanzelfsprekend van een persoonlijk advies voorzien.

Thermostaatkranen

Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water precies op de door u ingestelde temperatuur blijft, ook wanneer iemand anders elders in huis warm water gebruikt. Met een thermostaatkraan bent u verzekerd van meer douchecomfort en veiligheid. Bovendien is dit een uitstekende manier om water te besparen!

Ja, ik heb interesse in kranen en douches!

Als dé sanitair specialist van Hoensbroek en omstreken kan Installatiebedrijf Knibbeler B.V. zowel de levering als de montage van uw nieuwe kranen en douches verzorgen. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl