Wand- en Vloertegels

Steenstrips

Bent u op zoek naar wandtegels waarmee u een unieke en warme sfeer in uw interieur kunt realiseren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van steenstrips! Steenstrips zijn speciale tegeltjes, welke doorgaans worden vervaardigd uit natuursteen, baksteen, keramiek of kunststeen. Deze tegeltjes, die als puzzelstukjes op wanden zijn aan te brengen, worden veelal gekenmerkt door hun relatief kleine afmetingen en een grove, onregelmatige structuur.

Waarom kiezen voor steenstrips?

Er zijn meerdere reden om voor steenstrips te kiezen:

  • Steenstrips zijn in tal van verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Er zijn voor elke interieurstijl en elke ruimte passende strips te vinden.
  • In de meeste gevallen kiest men ervoor om alleen één wand of een gedeelte van een wand van steenstrips te voorzien. Afhankelijk van het effect dat u wenst te bereiken is het echter ook mogelijk om er een complete ruimte mee te betegelen. Dat is helemaal aan u!
  • Ze zijn heel eenvoudig te verwerken en relatief dun. Daardoor verliest u minder ruimte en is het in de meeste situaties niet nodig om deur- en raamkozijnen aan te passen.

Ja, ik heb interesse in steenstrips!

Heeft u interesse in steenstrips? Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom. Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment steenstrips bezichtigen en u door onze specialisten van een gedegen advies laten voorzien. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in Hoensbroek!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl