Onderhoud badkamers

Onderhoud badkamers

U heeft ongetwijfeld veel geïnvesteerd in uw badkamer. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat deze mooi, schoon en stralend blijft! Installatiebedrijf Knibbeler B.V. heeft een uitgebreid aanbod met producten voor de schoonmaak en het onderhoud van uw badkamer.

Hoe kan ik mijn badkamer het beste schoonmaken?

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werken we met de producten van Sanitiem. Deze zijn geschikt voor het professioneel reinigen en onderhouden van:

Een aantal algemene tips voor het schoonmaken van uw badkamer:

  • Zorg altijd voor een goede ventilatie.
  • Gebruik geen schurende, agressieve of chemische schoonmaakmiddelen.
  • Breng schoonmaakproducten nooit direct aan, maar verdun ze eerst of doe ze op een doek.
  • De chemicaliën in standaard schoonmaakmiddelen kunnen de coating van uw douchewanden laten oplossen. Het is beter om de wanden na het douchen met een trekker na te drogen en op te poetsen met een zachte doek. Groene zeep kan eventueel wel worden gebruikt.

Hoe zit het met het onderhoud van kit- en voegwerk?

Het kit- en voegwerk in het natte gedeelte van uw badkamer is onderhevig aan huidvetten en resten van shampoo en zeep, die over het algemeen ook allemaal licht chemische stoffen bevatten. Het is dus een kwestie van tijd voordat het vuil zich gaat ophopen in het kit- en voegwerk. Het kan dan verleidelijk zijn om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken, maar dit is geen goed idee. Chemische schoonmaakmiddelen, en dan met name anti-kalk producten, tasten namelijk de integriteit van de voeg aan waardoor deze geleidelijk aan dunner zal worden. In sommige gevallen zal de voeg zelfs volledig verdwijnen. Kies in plaats daarvan voor de Sanitair Totaalreiniger van Santiem. Het is tevens aan te raden om het kit- en voegwerk periodiek te laten controleren en indien nodig te vervangen. Ook hierbij is Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u graag van dienst.

Ja, ik heb interesse in badkamer onderhoud!

Heeft u interesse in de producten uit het Sanitiem schoonmaak assortiment? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot het onderhoud van uw badkamer? Installatiebedrijf Knibbeler is u graag van dienst! Bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl