Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Periodiek onderhoud van uw CV-ketel is erg belangrijk om de kans op storingen te minimaliseren en de levensduur van uw CV-ketel te verlengen. U kunt uiteraard ook bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. terecht voor service en onderhoud! Zo kunt u bij ons een onderhoudscontract voor uw CV-ketel afsluiten. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar verzorgen service en onderhoud in heel Zuid-Limburg, waaronder ook in Brunssum, Nuth en Amstenrade.

Waarom een CV onderhoudscontract afsluiten?

We weten uit ervaring dat veel mensen de neiging hebben om het periodieke onderhoud van hun CV-ketel zo lang mogelijk uit te stellen. In andere gevallen wordt het simpelweg vergeten. Het gevolg is dat de CV-ketel steeds harder moet werken om de ruimtes in huis op de gewenste temperatuur te houden, en dat er vaker storingen voorkomen. Het is dan ook zeker aan te raden om een onderhoudscontract af te sluiten. U betaalt dan een vast, laag bedrag per maand en krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. Met een CV onderhoudscontract blijft u verzekerd van een goed functionerende, veilige en zuinige CV-ketel.

Onze onderhoudscontracten

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden van CV-ketels. We weten dat de behoeften met betrekking tot service en onderhoud per huishouden kunnen verschillen. Daarom hebben wij een drietal onderhoudscontracten voor u samengesteld. Via de onderstaande link kunt u deze contracten bekijken en direct aanvragen.

Onderhoudscontracten

Storing melden?

Voor het melden van storingen of defecten kunt u contact met ons opnemen. Indien het dringend is, kunt u ons het beste even bellen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Installatiebedrijf Knibbeler
Hommerterweg 108
6431 EX  Hoensbroek

T: 045 - 521 49 90
E: info@knibbelerinstallatie.nl

 

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl