Wand- en Vloertegels

Natuursteenlook

Bent u helemaal verliefd op de prachtige uitstraling van natuursteen tegels? Maar twijfelt u omdat het lastig te bepalen is hoe dat natuursteen er over een paar jaar uitziet? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van natuursteenlook tegels! Deze stoere tegels zien eruit als tegels die vervaardigd zijn van natuursteen, maar zijn in feite keramische tegels. Ze worden op hoge temperaturen gebakken, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zijn ze veel praktischer en onderhoudsvriendelijker dan echt natuursteen.

Waarom kiezen voor natuursteenlook tegels?

Met natuursteenlook tegels haalt u een bijzonder natuurlijk ogende tegel in huis, maar dan met een aantal extra voordelen:

  • Waar veel tegels van ‘echt’ natuursteen na verloop van tijd hun oorspronkelijke kleur verliezen, blijft de kleur van keramische tegels met natuursteenlook altijd behouden.
  • Natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurtinten. Dat betekent dat er voor elke ruimte en toepassing een passende tegel te vinden is.
  • Natuursteenlook tegels zijn keramische tegels. Dat betekent dat ze nagenoeg ongevoelig zijn voor krasse en slijtage. Een duurzame keus dus!
  • De vuil-, schimmel- en waterafstotende eigenschappen maken natuursteenlook tegels zeer makkelijk schoon te maken.
  • Natuursteenlook tegels voor de badkamer zijn voorzien van een ruwe (antislip) coating, wat het risico op uitglijden tot een minimum beperkt.

Ja, ik heb interesse in natuursteenlook tegels!

Als specialist op het gebied van wand- en vloertegels biedt Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u een indrukwekkend assortiment met natuursteenlook tegels. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Hoensbroek. Hier kunt u zich in alle rust oriënteren op de mogelijkheden van natuursteenlook tegels in de badkamer, het toilet, de gang of de keuken.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl