Wand- en Vloertegels

Betonlook

Bent u ook zo dol op de stoere look en feel van een betonvloer? Maar twijfelt u omdat u beton niet zo praktisch vindt? Dan zijn betonlook tegels een uitstekend alternatief! Deze tegels zien eruit als echte betontegels en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Met de look van een nieuwe betonvloer of juist een verweerde en verkleurde betonvloer.

Waarom kiezen voor betonlook tegels?

Betonlook tegels worden steeds populairder. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want ze bieden veel voordelen:

  • Betonlook tegels kunnen in elke ruimte van het huis worden toegepast, ook in badkamers en keukens. Ze bieden de ideale manier om een robuuste uitstraling te creëren en lenen zich uitermate goed voor industriële interieurs.
  • U profiteert van de stoere uitstraling van een echte betonvloer, zonder de nadelen. Betonlook tegels zijn makkelijker schoon te maken en blijven langer mooi dan een echte betonvloer.
  • Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hoewel grijstinten de overhand hebben, zijn er ook beige en bruine tinten mogelijk. Op het gebied van afmetingen en structuren kan eveneens volop gevarieerd worden.

Ja, ik heb interesse in betonlook tegels!

Bent u benieuwd of betonlook tegels iets voor u zijn? Komt u dan eens langs bij de showroom van Installatiebedrijf Knibbeler B.V.! Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment wand- en vloertegels bezichtigen. Vanzelfsprekend zijn wij u ook graag van dienst met een deskundig advies op maat. Onze showroom is gevestigd in Hoensbroek, maar wij zijn actief in heel Zuid-Limburg; onze vakmensen zijn bijvoorbeeld geregeld te vinden in Kerkrade, Voerendaal en Brunssum.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl