Wand- en Vloertegels

Keramisch parket/hout (houtlook)

Wilt u een warme, natuurlijke sfeer realiseren in uw badkamer, keuken of andere ruimte in huis? Maak dan kennis met de mogelijkheden van keramisch parket! Dit biedt u de charme van een echte houten vloer, alleen dan met het gebruiksgemak en de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een keramische tegelvloer.

Waarom kiezen voor keramisch parket?

De keuze voor keramisch parket gaat gepaard met meerdere voordelen:

  • Hedendaagse keramische parketvloeren zijn nauwelijks nog van echte parketvloeren te onderscheiden. Ze ogen als echte houten vloeren!
  • Keramisch parket is aanzienlijk makkelijker in onderhoud dan een echte houten vloer. Schuren, impregneren, lakken, oliën of waxen is niet nodig. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar ook een hoop geld!
  • Keramisch parket is slijt- en krasvast. Zelfs na jaren van intensief gebruik ziet een keramische parketvloer er mooier uit dan een echte houten vloer.
  • Tegelvloeren staan erom bekend dat ze goede warmtegeleidende eigenschappen hebben, en keramische parketvloeren zijn daar geen uitzondering op. Deze vloeren zijn dan ook zeer geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Ja, ik heb interesse in keramisch parket!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van keramisch parket en bent u benieuwd of er een vloer beschikbaar is perfect in uw interieur past? Neem contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor meer informatie of bezoek onze showroom in Hoensbroek. Hier kunt u op uw gemak ons complete assortiment keramisch parket bekijken. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe vloer verzorgen; vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl