Wand- en Vloertegels

Vintage stijl

De vintage stijl is razend populair. Niet alleen op het gebied van meubilair en woonaccessoires, maar ook wand- en vloertegels met retro elementen zijn zeer gewild. Het is echter heel lastig om echte vintage tegels te vinden die aan uw wensen voldoen. En zelfs als u ze tegenkomt, dan is het nog maar de vraag of de partij voldoende tegels bevat om uw ruimte te betegelen. Gelukkig is er een uitstekend alternatief: vintage stijl tegels! Dat zijn nieuwe tegels, mét vintage uitstraling.

Waarom kiezen voor vintage tegels?

Met tegels in vintage stijl profiteert u van aantrekkelijke voordelen:

  • U krijgt de klassieke patronen en uitstraling van vintage tegels, maar wel met de kwaliteit van nieuwe tegels. Het spreekt voor zich dat nieuwe tegels een langere levensduur hebben dan tegels van enkele decennia oud. Ook zijn ze doorgaans makkelijker in onderhoud dan echte vintage tegels, waarvan de beschermende coating vaak al versleten is.
  • Er zijn vintage stijl tegels in tal van originele kleuren en patronen verkrijgbaar. Er is dus voor elke ruimte wel een passende tegel te vinden!
  • Omdat vintage stijl tegels worden vervaardigd met moderne technieken, zijn er ook vorstbestendige uitvoeringen beschikbaar. Zo zou u de stijl die u binnen wilt realiseren kunnen doortrekken naar uw tuin, terras of balkon.
  • Nieuwe tegels in vintage stijl zijn over het algemeen een stuk voordeliger dan echte vintage tegels. Zo kunt u voor een zacht prijsje de gewenste uitstraling creëren.

Ja, ik heb interesse in vintage stijl tegels!

Voor vintage stijl tegels bent u bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. aan het goede adres! Wij beschikken over het grootste aanbod aan vintage stijl tegels van Zuid-Limburg. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Hoensbroek om inspiratie op te doen of neem even contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl