Wand- en Vloertegels

Cementtegels

Bent u op zoek naar robuuste wand- of vloertegels die een leven lang meegaan? Dan zijn cementtegels een uitstekende keuze! Cementtegels zijn tegels die met de hand worden vervaardigd. Er wordt gekleurd cement in een vorm gegoten, waarna er onder hoge druk tegels geperst worden. In tegenstelling tot keramische tegels worden cementtegels niet gebakken maar gedroogd; ze moeten na het persen dus een aantal weken uitharden.

Waarom kiezen voor cementtegels?

Wanneer u kiest voor cementtegels, dan profiteert u van een breed scala aan voordelen:

  • Ze zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. U kunt een volledige ruimte betegelen met cementtegels, of ervoor kiezen om cementtegels met een patroon af te wisselen met effen tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Doordat de tegels geïmpregneerd zijn, profiteert u van een uitstekende waterbestendigheid. Dit maakt cementtegels ook zeer geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, toiletruimtes en keukens.
  • Ze zijn bijzonder duurzaam en praktisch onverslijtbaar. Deze tegels kunnen echt generaties lang mee!

Ja, ik heb interesse in cementtegels!

Heeft u interesse in cementtegels? Dan bent u bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. aan het juiste adres!

In onze showroom in Hoensbroek kunt u op uw gemak ons complete assortiment cementtegels van dichtbij bewonderen. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen! Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor een cementtegel kunt u ons vanzelfsprekend ook inschakelen voor het betegelen van de ruimte. Vraag gerust een offerte bij ons aan, dit is geheel vrijblijvend!

Voorbeelden van tegels

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl