Whirlpool baden

Whirlpool baden

Het bad, de keuze van de jets, de positionering en ook zeker de combinatie van verschillende jets, zetten elke keer een unieke beleving neer. Welke beleving het best bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Maar om u een handje te helpen bij het maken van uw keuze, heeft Sealskin de baden onderverdeeld in 3 verschillende whirlpool belevingen; relax, refresh en revive.

Vanuit de traditie wordt gesproken over air, hydro en combi whirlpoolsystemen, wat gebaseerd is op de type jets. Bij de diverse systemen zult u zien dat er per beleving een bepaalde jet keuze gemaakt is om juist kracht te geven aan die beleving.

RELAX: De Relax whirlpoolsystemen bieden ultieme ontspanning voor lichaam en geest en zijn daarmee uitermate geschikt voor mensen met een druk en hectisch leven. De wellness ervaring ontstaat door gebruik van luchtbelletjes. Een subtiele en luchtige ervaring waarbij het badwater wordt verrijkt met zuurstof, hetgeen uw bloedsomloop stimuleert.

Het ‘bubbeleffect’ wordt gecreëerd door 10 bodemjets, waarbij u zelf het aantal bubbels kunt bepalen door de luchttoevoer te veranderen. Ook kunt u kiezen voor het natuurlijke effect van kleine golfjes met de golfslagfunctie.

REFRESH: Met de Refresh whirlpoolsystemen haalt u, zoals de naam al zegt, een verfrissende wellness beleving in huis. Verfrissing in de vorm van een weldadige spiermassage na het sporten of een andere intensieve lichamelijke inspanning. Indien gewenst kunt u de massage versterken met de pulsatie optie, waarbij de waterstralen in een vast ritme even aan en uit worden gezet. Deze pulsatie benadert het gevoel van een stevig uitgevoerde handmassage.

Het verfrissende massage-effect wordt tot stand gebracht door zijjets en maar liefst 7 microjets in het ruggedeelte van uw bad. Deze rugjets verzorgen smalle en krachtige waterstromen welke een weldadig effect hebben op o.a. rugklachten. Alle jets zijn eenvoudig te verstellen zodat u de positie van de waterstraal kunt bepalen en juist die pijnlijke spiergroep kunt behandelen die u wenst.

Specificaties:

 • 4 hydrojets in zijwand
 • 2 voetmassagejets
 • 7 microjets in rugsectie
 • Pulsatie functie
 • Elektronische badbediening

REVIVE: De Revive whirlpoolsystemen laten u ervaren hoe intens en compleet uw eigen wellness beleving thuis kan zijn. De verfrissende massage van de Refresh systemen wordt gecombineerd met het ontspannende effect van de Relax whirlpoolsystemen. U kunt heerlijk onderuit gezakt genieten terwijl uw spiergroepen ondertussen aangepakt worden. U komt zogezegd herboren uw whirlpoolbad uit.
Het gevoel van een krachtige en verfrissende massage wordt gecreëerd door zowel de zij- en rugjets in de wand als de airjets in de bodem van het bad. Een zeer compleet systeem en dat merkt u zeker. U wordt letterlijk omgeven door genot.

Specificaties:

 • 4 hydrojets in badwand
 • 2 voetmassagejets
 • 7 microjets in rugsectie
 • 10 airjets in bodem
 • Pulsatie functie
 • Golfslag functie
 • Elektronische bedbediening

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00- 17.00 uur

Openingstijden showroom en installatiewinkel

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Installatiebedrijf Knibbeler 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl