Ketelvervanging

Ketelvervanging

Geen enkele CV-ketel heeft het eeuwige leven; na zo’n 10 tot 15 jaar is het apparaat dat u elke dag weer van warmte en warm water voorziet toch echt aan vervanging toe! Gelukkig kunt u ook voor ketelvervanging terecht bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. te Hoensbroek.

Wanneer is het tijd om een CV-ketel te vervangen?

Ketelvervanging is aan te raden wanneer:

  • U regelmatig een monteur moet inschakelen voor het verhelpen van storingen;
  • De prestaties van uw huidige CV-ketel te wensen over laten;
  • U graag wilt besparen op uw gas- en stroomverbruik;
  • De CV-ketel 10 jaar of ouder is.

Is een nieuwe CV-ketel echt zuiniger?

Jazeker! De nieuwe generatie HR-ketels is aanzienlijk zuiniger dan de modellen van pakweg 10 jaar geleden. Natuurlijk, een nieuwe CV-ketel vergt een investering. Maar doordat u gaat besparen op uw energiekosten en daarbij ook nog reparatie- en/of onderhoudskosten voor uw oude ketel kunt wegstrepen, kunt u deze investering al binnen afzienbare tijd terugverdiend hebben. Daarbij profiteert u met een nieuwe ketel ook van meer comfort in huis. Zeker een aanrader dus!

Welke CV-ketel is geschikt voor mij?

Onze CV-Ketelwijzer kan u al aardig op weg helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe CV-ketel. Maar u mag ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies! Wij brengen graag de investering en besparingsmogelijkheden in kaart en kunnen u op basis van uw specifieke woonsituatie een passende CV-ketel bieden.

Ja, ik heb interesse in ketelvervanging!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies over ketelvervanging. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw CV-ketel. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is gevestigd in Hoensbroek maar ook actief in onder andere Brunssum, Schinveld en Thull.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl