Radiatoren

Heeft u thuis centrale verwarming? Dan zijn de radiatoren net zo belangrijk als een goede CV-ketel. Zonder radiatoren kan er immers geen warmteoverdracht plaatsvinden! Als verwarmingsspecialist van Hoensbroek en omstreken laat Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u graag kennismaken met ons assortiment radiatoren.

Wat voor radiatoren zijn er beschikbaar?

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kan voor elk interieur passende radiatoren leveren. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Henrad Softline ECO radiator. Uniek hieraan is dat het warme water eerst naar de voorste plaat stroomt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft dan de achterste plaat en er dus een efficiëntere warmteoverdracht plaatsvindt. Op die manier kunt u tot wel 10% op uw energierekening besparen! Ook de Jaga Low-H2O radiator, welke is verkozen tot de zuinigste radiator van Nederland, is een zeer duurzame optie die zeker het overwegen waard is. Zijn uw huidige radiatoren wel functioneel maar laten ze wat stijl betreft nogal wat te wensen over? Kijk dan eens bij onze design radiatoren! Ook wanneer u behoefte heeft aan compacte radiator voor bijvoorbeeld uw toiletruimte zijn wij u graag van dienst.

Hoe zit het met de installatie van nieuwe radiatoren?

Wanneer u Installatiebedrijf Knibbeler B.V. inschakelt om nieuwe radiatoren te plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat deze meteen waterzijdig worden ingeregeld. Wilt u weten wat dit precies inhoud en wat de voordelen ervan zijn? Kijk dan bij waterzijdig inregelen.

Ja, ik heb interesse in radiatoren!

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe radiator en kunt u daarbij wel wat deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V.. Wij brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart en kunnen u op basis van uw specifieke behoeften een passende radiator bieden.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl