Badmeubelen

Badmeubelen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor badmeubelen in Hoensbroek of omstreken? Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. zit u goed. Wij bieden u een indrukwekkend assortiment met badmeubelen van de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

Primabad badmeubelen

Voor de mooiste badkamermeubelen van Nederlandse bodem moet u bij Primabad zijn. Dit in Brabant gevestigde merk levert aan een groot aantal dealers in binnen- en buitenland, waaronder aan Installatiebedrijf Knibbeler B.V. Primabad weet zich van andere badmeubel fabrikanten te onderscheiden door een zeer uitgebreid assortiment te leveren, geschikt voor de kleinste tot de meest ruim bemeten badkamers. Tel daarbij de kwalitatief hoogwaardige materialen en de onberispelijke afwerking op, en u weet dat het goed is.

Bekijk het actuele aanbod Primabad badmeubelen of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Thebalux badmeubelen

Ook de badmeubelen van Thebalux zijn echt het bekijken waard. Alle badkamermeubelen van dit bekende merk worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en stuk voor stuk voorzien van het beste kwaliteitsbeslag. Het bijzonder complete programma biedt oogstrelende oplossingen voor elke badkamer – van praktisch ingedeelde badkamerkasten tot stijlvolle wastafels en van luxe spiegels tot ruimtebesparende spiegelkasten.

Neem alvast een kijkje in het assortiment Thebalux badmeubelen of neem even contact met ons op voor meer informatie.

 

Ja, ik heb interesse in badmeubelen!

Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor meer informatie over Primabad en Thebalux badmeubelen. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar ook actief in onder andere Heerlen, Nuth en Brunssum!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl