Plafonds

Plafonds

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. vinden we dat een ruimte écht pas af is wanneer ook het plafond netjes is afgewerkt. Als specialist op het gebied van plafonds vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van een nieuw plafond – in uw badkamer, of in welke ruimte dan ook.

Wat voor plafonds leveren jullie?

Knibbeler Installatie is officieel dealer van Luxalon® plafonds. Met de plafonds van dit erkende Nederlandse merk geeft u elke ruimte in huis een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit tientallen verschillende kleuren en afwerkingen, dus er is voor elke woning en elke interieurstijl een passend plafond te vinden! Ook niet onbelangrijk: Luxalon® plafonds zijn bijzonder eenvoudig te monteren én te demonteren. Dankzij Luxalon® plafonds kunnen wij in elke ruimte van het huis een mooi plafond plaatsen. Behalve voor badkamerplafonds kunt u ook bij ons terecht voor keukenplafonds, woonkamerplafonds en zelfs buitenplafonds, welke speciaal zijn ontwikkeld voor bijvoorbeeld veranda’s en overkappingen.

Neem alvast een kijkje op de officiële website van Luxalon® plafonds voor een impressie van de mogelijkheden.

 

Ja, ik heb interesse in plafonds!

Heeft u interesse in een stijlvol plafond dat niet alleen mooi is afgewerkt maar ook nog eens vochtbestendig en onderhoudsvrij is? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. in Hoensbroek! Als dé plafondspecialist van Zuid-Limburg en omstreken vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de unieke eigenschappen van onze Luxalon® plafonds. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl