Douchevloeren

Douchevloeren

Heeft u een badkamer renovatie in de planning staan? Dan mag u ook zeker niet de douchevloer vergeten! Hoewel de meeste mensen zich in de eerste instantie vooral richten op badmeubelen en wand- en vloertegels, is het belangrijk dat u zich goed oriënteert op de verschillende douchevloeren die u kunt laten plaatsen. Een douchevloer moet niet alleen passen bij de rest van de badkamer, maar ook een goede anti-slip afwerking en onderhoudsvriendelijke eigenschappen hebben. Laat uw investering niet door het putje spoelen en laat Installatiebedrijf Knibbeler B.V. uw nieuwe douchevloer plaatsen!

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van douchevloeren?

Als het op douchevloeren aankomt dan kunt u echt alle kanten op. Wat tegenwoordig erg populair is zijn drempelloze douchevloeren; deze sluiten naadloos aan op de rest van de badkamervloer en creëren een moderne uitstraling. Er zijn echter wel vakkundige handen benodigd om zo’n strakke, vlakke douchevloer te installeren. Gelukkig zijn de vakmensen van Installatiebedrijf Knibbeler B.V. hier veel bedreven in! Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden, zowel voor inbouw als voor opbouw. Heeft u behoefte aan inspiratie? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Xenz en Sealskin; dit zijn de merken waar we bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werken we voornamelijk mee werken voor douchevloeren.

Ja, ik heb interesse in douchevloeren!

Heeft u behoefte aan een deskundig advies op maat met betrekking tot een nieuwe douchevloer? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar werkzaam in de gehele regio, waaronder in Voerendaal, Schimmert en Merkelbeek.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl