Toiletzittingen

Toiletzittingen

De meesten van ons staan niet echt stil bij hoeveel tijd we op het toilet doorbrengen. Maar als u al die toiletbezoekjes bij elkaar optelt, zult u constateren dat het toch om aardig wat tijd gaat. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat u een functionele en comfortabele toiletzitting heeft. Het zal u nog verbazen hoeveel mogelijkheden er tegenwoordig op dit gebied zijn!

Wat voor toiletzittingen zijn er verkrijgbaar?

Als het aankomt op toiletzittingen werken we bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. uitsluitend met het kwaliteitsmerk Pressalit. Daar hebben we bewust voor gekozen. Pressalit toiletzittingen zijn eenvoudig, origineel en bieden u de mogelijkheid om een stijlvol Deens design in uw badkamer of toiletruimte te integreren. Ook de kwaliteit laat niets te wensen over. U krijgt niet voor niets 10 jaar garantie op uw nieuwe toiletzitting van Pressalit!

Welke toiletzitting past bij mij?

De aanschaf van een nieuwe toiletzitting maakt vaak deel uit van een toiletrenovatie, maar het vervangen van uw huidige toiletzitting kan op elk gewenst moment gedaan worden. Zoals gezegd is er tegenwoordig heel veel mogelijk op het gebied van toiletzittingen. Als u nog geen toiletzitting met soft close heeft, dan is dat echt een aanrader; deze functie zorgt er namelijk voor dat de toiletzitting altijd langzaam en geruisloos op het toiletcloset neerdaalt. Geen luide knallen meer dus! Als u eenmaal een soft close toiletzitting van Pressalit heeft uitgeprobeerd, kunt en wilt u nooit meer zonder. Natuurlijk zijn er ook binnen de categorie soft close toiletzittingen tal van aanvullende opties. Neem maar eens een kijkje in het aanbod Pressalit toiletzittingen!

 

Ja, ik heb interesse in toiletzittingen!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. vertelt u graag welke toiletzitting het beste bij u past. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe toiletzitting verzorgen. Neem gerust even contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons installatiebedrijf is gevestigd in Hoensbroek maar tevens actief in onder andere Merkelbeek, Voerendaal en Schimmert.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl