Designradiator

Designradiator

Conventionele radiatoren mogen dan functioneel zijn, ze laten vanuit esthetisch opzicht vaak veel te wensen over. Maar waarom zou u daar genoegen mee nemen als u ook een stijlvolle designradiator in uw badkamer kunt laten plaatsen? Installatiebedrijf Knibbeler B.V. laat u graag zien wat er zoal mogelijk is!

Waarom een designradiator?

Door uw standaard radiator te laten vervangen door een designradiator kunt u heel eenvoudig de gewenste sfeer in uw badkamer creëren. Ook zonder dat er een ingrijpende badkamer renovatie nodig is! Wanneer u een nieuwe designradiator laat plaatsen door Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kunnen onze specialisten deze meteen goed voor u inregelen. Op die manier bent u verzekerd van een optimale warmteoverdracht en een aangename temperatuur in uw badkamer.

Wat voor designradiatoren zijn er verkrijgbaar?

Designradiatoren zijn tegenwoordig in talloze uitvoeringen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is officieel dealer van Vasco designradiatoren, welke al diverse internationale awards hebben gewonnen. Neem eens een kijkje in het actuele aanbod Vasco radiatoren en laat u inspireren door de meest stijlvolle en functionele designs.

Overigens zijn de designradiatoren van Vasco niet alleen geschikt voor de badkamer; ze kunnen in elke ruimte van het huis worden toegepast!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl