Douche WC

Douche WC

Knibbeler is dé sanitair specialist van Hoensbroek en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Over Geberit AquaClean

Geberit AquaClean biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; uw douche WC wordt bediend via een overzichtelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen bieden zijn zelfs voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, waarmee u uw persoonlijke verwenprogramma op elk moment kunt inschakelen.

Douche WC modellen

Geberit AquaClean biedt u verschillende douche WC modellen om uit te kiezen. Elk model is voorzien van haar eigen verwenfuncties. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen allemaal individueel worden ingesteld, zodat u uw douche WC geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen en zo van nog meer comfort en hygiëne kunt genieten.

Installatie douche WC

Voor de installatie van een Geberit AquaClean douche WC zijn alleen maar een waterleiding en elektra aansluiting nodig. En deze zijn standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig. Uw normale toilet is zeer snel en gemakkelijk om te bouwen tot een waar wellness toilet. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes in het keramiek geïntegreerd en dus niet zichtbaar. 

Service en onderhoud

Een Geberit AquaClean douche WC is bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is zeer beperkt en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Mocht u desondanks ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan de specialisten van Knibbeler altijd voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Knibbeler te Hoensbroek. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08.00- 17.00 uur

Openingstijden showroom en installatiewinkel

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
© Installatiebedrijf Knibbeler 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl