Whirlpool baden

Whirlpool baden

Wilt u ook genieten van de ultieme wellness beleving, gewoon in het comfort van uw eigen huis? Installatiebedrijf Knibbeler B.V. laat u graag kennismaken met de mogelijkheden van een whirlpool bad.

Welke whirlpool baden zijn er beschikbaar?

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werkt met de whirlpool baden van Sealskin. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het bad zelf, alsmede de verschillende jets en de positionering daarvan. Om u te helpen bij het maken van een keuze heeft Sealskin haar whirlpool baden onderverdeeld in drie verschillende belevingen, welke we hieronder kort zullen toelichten.

Relax
De Relax whirlpool baden zijn perfect voor wie een druk en hectisch leven heeft. Ze zijn namelijk gericht op ultieme ontspanning voor lichaam en geest. De baden zijn uitgerust met 10 bodemjets, waarbij u zelf de luchttoevoer kunt aanpassen om het gewenste bubbeleffect te creëren.

Refresh
De Refresh whirlpool baden bieden een verfrissende wellness beleving, gewoon in het comfort van uw eigen huis. Dit kan in de vorm van een weldadige massage na het sporten, welke mogelijk wordt gemaakt door de 4 hydrojets in de zijwand en 7 microjets in het ruggedeelte, aangevuld door 2 voetmassage jets.

Revive
De Revive whirlpool baden bieden dezelfde specificaties als de Refresh baden, aangevuld met een golfslagfunctie en 10 airjets in de bodem. Dit is het meest complete wellness systeem voor thuis; u zult als herboren uit het bad komen, elke keer weer.

Ja, ik heb interesse in whirlpool baden!

Heeft u interesse in een whirlpool bad? Neem vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor meer informatie of kom eens langs bij onze showroom in Hoensbroek. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl