Looox accessoires

Looox accessoires

Bent u op zoek naar mooie accessoires om uw badkamer helemaal af te maken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment LoooX accessoires! Als LoooX dealer kan Installatiebedrijf Knibbeler B.V. diverse collecties leveren.

Welke LoooX accessoires zijn er verkrijgbaar?

Het LoooX assortiment bestaat uit onder andere badmeubels, waskommen, spiegels, verlichting, opberg oplossingen, toilet accessoires. Om ervoor te zorgen dat u een mooie eenheid creëren binnen uw sanitaire ruimtes, zijn er diverse collecties beschikbaar. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we hieronder een aantal collecties uitgelicht:

 • LoooX Colour BoX
  Heeft u behoefte aan meer kleur in de badkamer, zonder dat het te overweldigend is? Dan is de LoooX Colour Box collectie perfect voor u. Deze handige inbouwnissen zijn leverbaar in diverse afmetingen. Bovendien is er een breed scala aan kleuren mogelijk.
  Bekijk de LoooX Colour BoX collectie
   
 • LoooX Corner Shelf
  Deze serie is perfect voor de kleinere badkamers! Deze plankjes zijn namelijk speciaal ontworpen om in de hoek te bevestigen, waardoor u alle ruimte die u heeft optimaal kunt benutten. Tegelijkertijd staat de LoooX Corner Shelf collectie garant voor een stijlvolle uitstraling. Deze serie is bijzonder goed te combineren met de LoooX Colour Box serie.
  Bekijk de Looox Corner Shelf collectie
   
 • LoooX Wooden BoX Round
  Geeft u de voorkeur aan ronde, organische vormen en natuurlijke materialen? Dan is deze collectie echt het bekijken waard! Met deze praktische opbergmeubels, vervaardigd uit rvs en eikenhout, creëert u een stoere en speelse uitstraling. Overigens kunnen de items uit deze collectie ook uitstekend in andere ruimtes van het huis worden toegepast!
  Bekijk de LoooX Wooden BoX Round collectie

Ja, ik heb interesse in LoooX accessoires!

Bent u helemaal verliefd op die schitterende LoooX accessoires? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Vanzelfsprekend helpen onze specialisten u ook graag met een deskundig advies op maat.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl