Douchewanden

Douchewanden

De douche is die plek die we doorgaans dagelijks gebruiken, de plek waar we ons ontspannen en opfrissen. U mag dus ook best hoge eisen stellen aan uw douchewanden of douchecabine! Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een inloopdouche met of zonder douchedeur, een eenvoudig douchescherm of een douche/bad combinatie, Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kan alles voor u realiseren.

Welke soorten douchewanden zijn er verkrijgbaar?

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werken we met douchewanden van Sealskin, HSK en Novellini. Van deze gerenommeerde merken kunnen wij verschillende soorten inloopdouchewanden voor de douche leveren. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande douchewand, douchewanden voor in een hoek van de badkamer of een meerdere glazen douchewanden. Van een inbouw of opbouw douchebak met een geïntegreerde douchegoot tot een complete douchecabine met alles erop en eraan, wij regelen het graag voor u. U kunt tevens bij ons terecht voor douchewanden op maat, alsmede voor gesloten douchecabines met een maatwerk douchedeur. Kortom, wij hebben voor elke badkamer een passende oplossing!

Een nieuwe douchewand of douchecabine kan indien gewenst ook gecombineerd worden met de installatie van een nieuwe douchevloer.

Leveren jullie ook badschermen?

Jazeker! Een badscherm is de ideale oplossing als u een bad/douche combinatie heeft; het wordt op de rand van uw bad geplaatst, zodat er geen water over de badrand spat wanneer u van de douche gebruik maakt. Onze badschermen zijn leverbaar in enkele, tweedelige en driedelige uitvoeringen.

Ja, ik heb interesse in douchewanden!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voorziet u graag van een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf en installatie van nieuwe douchewanden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar tevens actief in onder andere Doenrade, Kerkrade en Landgraaf.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl