Waterontharders

Waterontharders

Er is niets zo mooi als een nieuwe badkamer. Schitterende verchroomde kranen en douches, blinkende wand- en vloertegels en stralend sanitair. Kalkaanslag is dan wel het laatste waar u op zit te wachten! Gelukkig is er een manier om dit te voorkomen. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. laat u graag kennismaken met de voordelen van een waterontharder.

Waarom een waterontharder?

De kwaliteit van het leidingwater in Nederland is heel goed. Het is alleen wel vrij hard, wat wil zeggen dat het relatief veel kalk bevat. Hoewel die kalk op zich geen kwaad kan voor uw gezondheid, zorgt het wel voor een lelijke aanslag. Kalk kan zich bovendien gaan ophopen in uw waterverbruikende apparaten, zoals uw wasmachine, vaatwasser, waterkoker en koffieapparaat. Ook verwarmingsapparatuur zoals een CV-ketel heeft eronder te leiden. Om de levensduur van uw waterverbruikende apparaten te verlengen en storingen, kalkaanslag en verkalkte leidingen te voorkomen, kunt u een waterontharder laten plaatsen. Dit apparaat filtert de kalk uit het water voordat het uit uw kranen komt. Op die manier bent u in één keer van alle kalkproblemen af en kunt u een hoop tijd en geld besparen! Installatiebedrijf Knibbeler B.V. werkt met DigiSoft waterontharders.

Wat zijn de voordelen van DigiSoft waterontharders?

Bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. hebben we voor DigiSoft gekozen vanwege de degelijke kwaliteit en de gunstige prijs van hun waterontharders. Wanneer u kiest voor een DigiSoft waterontharder, dan profiteert u van een waterontharder die:

  • Een lange levensduur heeft (tot wel 25 jaar);
  • Bijzonder zuinig is met zout en spoelwater;
  • Volledig digitaal wordt aangestuurd;
  • Is uitgerust met geoptimaliseerde software;
  • Zonder problemen in vochtige ruimtes kan worden gebruikt;
  • Geleverd wordt met uitstekende service en garantie.

Welke waterontharder is geschikt voor mij?

Welke waterontharder het beste bij u past is afhankelijk van uw waterverbruik. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kan voor elk huishouden een passende DigiSoft waterontharder leveren. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast een kijkje nemen bij de verschillende DigiSoft waterontharders die er beschikbaar zijn.

Ja, ik heb interesse in waterontharders!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. helpt u graag met een gedegen advies over welke DigiSoft waterontharder het beste past bij uw specifieke situatie. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de levering, de installatie en het onderhoud van uw waterontharder verzorgen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl