Douche WC

Douche WC

Als dé sanitair specialist van Hoensbroek en omstreken laat Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC die garant staat voor een optimaal comfort en extra hygiëne. Bij elk toiletbezoek.

Wat is een Geberit AquaClean douche WC?

Geberit AquaClean is een serie met douche WC’s die uw onderlichaam reinigen met een verrassend aangename, warme douchestraal. Met één druk op de knop ervaart u een ongekend gevoel van frisheid en hygiëne. De douche WC’s van Geberit AquaClean zijn uitgerust met een overzichtelijk bedieningspaneel, waardoor u van een optimaal gebruiksgemak profiteert.

Welke douche WC modellen zijn er verkrijgbaar?

Als officieel dealer van Geberit AquaClean biedt Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u verschillende douche WC modellen om uit te kiezen. Zowel de intensiteit van de douchestraal als diverse andere functies zijn individueel instelbaar, zodat u uw douche WC geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen. Een aantal modellen bieden zijn zelfs voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, zodat u op elk gewenst moment uw persoonlijke verwenprogramma kunt inschakelen.

Hoe zit het met installatie van zo’n douche WC?

Een complete toiletrenovatie is niet nodig; om een Geberit AquaClean douche WC te kunnen installeren heeft u alleen maar een waterleiding en elektra-aansluiting nodig, welke standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig zijn. U zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om het normale toilet in uw badkamer te laten ombouwen tot het ultieme wellness toilet. Uiteraard is Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u hierbij graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat zowel de aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer als de bevestiging voor montage aan de wand netjes en onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd worden.

Ja, ik heb interesse in een douche WC!

Wilt u graag meer weten over de verschillende Geberit AquaClean douche WC modellen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. in Hoensbroek. U kunt ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. En mocht u ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl