Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een toiletrenovatie? Installatiebedrijf Knibbeler B.V. te Hoensbroek is u graag van dienst!

Welke mogelijkheden heb ik bij een toiletrenovatie?

Een toiletrenovatie kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. U kunt ervoor kiezen om meteen alles goed aan te pakken met nieuwe wand- en vloertegels, een nieuw fonteintje, een wandcloset met een nieuwe toiletzitting en eventueel een nieuw plafond. Maar in veel gevallen kunt u met een paar eenvoudige aanpassingen al een compleet andere, frisse uitstraling realiseren. Onze sanitair specialisten kunnen u hierbij van een deskundig advies voorzien.

Kan ik een toiletrenovatie ook zelf uitvoeren?

Veel mensen willen een toiletrenovatie graag zelf uitvoeren om kosten te besparen. In de praktijk blijkt dit vaak lastiger dan men in de eerste instantie dacht. U heeft slechts een heel beperkte ruimte om in te werken en alles moet correct worden aangesloten om lekkages en verstoppingen te voorkomen. Daar komt bij dat een toiletrenovatie doorgaans binnen een zo kort mogelijke tijd moet worden uitgevoerd, zeker wanneer er geen tweede toilet in huis is. U kunt de renovatie van uw toiletruimte met een gerust hart overlaten aan Installatiebedrijf Knibbeler B.V. – onze vakmensen zorgen voor een snelle oplevering en een schitterend eindresultaat. U kunt er ook voor kiezen om de werkzaamheden gedeeltelijk zelf uit te voeren. In dat geval kunt u voor alle benodigdheden terecht bij onze installatiewinkel.

Ja, ik heb interesse in toiletrenovatie!

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. heeft al vele mooie toiletten gerealiseerd in Hoensbroek en omstreken. Is uw toiletruimte ook aan vervanging toe? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl