Stoomcabines

Stoomcabines

De technologische ontwikkelingen van de laatste jaren maken het integreren van wellness in uw eigen woning steeds toegankelijker. Heeft u bijvoorbeeld weleens een stoomcabine overwogen? Installatiebedrijf Knibbeler B.V. vertelt u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden op dit gebied!

Wat is een stoomcabine?

Een stoomcabine, ook wel een stoomdouche genoemd, lijkt op het eerste gezicht op een standaard douchecabine. Het verschil is dat een stoomcabine aanzienlijk meer mogelijkheden biedt! Het effect is te vergelijken met dat van een sauna, echter minder warm (rond de 45oC). Veel mensen die een gewone sauna te heftig vinden, ervaren de warmte een stoomcabine juist als zeer aangenaam. Door het hoge vochtigheidsgehalte ontstaat er stoom, die een ontspannende en reinigende werking heeft op lichaam en geest.

Wat zijn de voordelen van een stoomcabine?

Een stoomcabine:

  • Verlicht spanning en pijn in spieren en gewrichten;
  • Zuivert de poriën en verbetert de huid;
  • Stimuleert de bloedsomloop;
  • Helpt afvalstoffen af te voeren;
  • Maakt de luchtwegen vrij;
  • Biedt mentale ontspanning.

Wat voor stoomcabines zijn er verkrijgbaar?

Installatiebedrijf Knibbeler B.V. kan een breed scala aan modellen leveren, van eenvoudig tot luxe. Een standaard stoomcabine is uitgerust met een grote stortdouche, een aparte handdouche en een thermostaatkraan. Er zijn echter ook uitgebreide modellen met allerlei extra’s beschikbaar, zoals massage-jets, een geïntegreerd audiosysteem en kleur- en/of geurtherapie.

Past zo’n stoomcabine wel in mijn badkamer?

Dat hangt ervan af hoeveel ruimte uw badkamer biedt en hoe groot de stoomcabine is die u wenst. Mocht u vinden dat een aparte stoomcabine toch te veel ruimte in beslag neemt, dan kunt u ook overwegen om een stoomcabine met een douche te combineren. Dit is een uitstekende oplossing voor kleinere badkamers!

Ja, ik heb interesse in stoomcabines!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een stoomcabine in uw eigen badkamer? Installatiebedrijf Knibbeler B.V. is u graag van dienst! U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Hoensbroek om samen met een van onze specialisten de mogelijkheden te bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook even contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl