Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Een mooie badkamer alleen is niet voldoende; het moet er ook behaaglijk zijn. Dit kan gerealiseerd worden met een stijlvolle badkamer radiator of met (elektrische) vloerverwarming. Installatiebedrijf Knibbeler B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van badkamerverwarming.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van badkamer radiatoren?

Onze badkamer radiatoren, ook wel decorradiatoren of designradiatoren genoemd, zijn in allerlei vormen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Deze radiatoren lenen zich niet alleen voor toepassingen in uw badkamer en/of toilet, maar kunnen ook prima in uw hal, keuken of woonkamer worden geplaatst. Kiest u voor aluminium decorradiatoren, dan bent u ook nog eens duurzaam bezig. Informeer gerust naar de mogelijkheden; wij helpen u graag bij het uitzoeken van een radiator die perfect aansluit op de stijl van de ruimte.

Hoe zit het met vloerverwarming in de badkamer?

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in de badkamer. Dat is niet zo verwonderlijk, want vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. De ruimte wordt gelijkmatig opgewarmd, u heeft altijd warme voeten en het systeem kan onzichtbaar worden weggewerkt. Het feit dat vloerverwarming geen ruimte in beslag neemt, maakt het ook tot een uitstekende oplossing voor kleinere badkamers. Wanneer er geen vloerverwarming als hoofdverwarming is aangelegd, dan wordt er meestal gekozen voor elektrische vloerverwarming. Dit is zeer snel en eenvoudig te installeren, zonder dat er hak- of breekwerk vereist is.

Ja, ik heb interesse in badkamerverwarming!

Wilt u meer weten over badkamer radiatoren of (elektrische) vloerverwarming in de badkamer? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar werkzaam in vrijwel de hele provincie Limburg!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl