Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Als de specialist op het gebied van verwarming in Zuid-Limburg laat Installatiebedrijf Knibbeler B.V. u graag kennismaken met de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming.

Wat is elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van verwarming middels elektriciteit. Afhankelijk van de specifieke situatie bestaat het systeem meestal uit speciale matten, welke over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer geplaatst kunnen worden. Doordat de matten direct onder de oppervlakte liggen, warmt de vloer zeer snel op. Met elektrische vloerverwarming profiteert u van een verhoogd comfort en een gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak van de ruimte.

Waar kan elektrische vloerverwarming worden toegepast?

In tegenstelling tot vloerverwarming als hoofdverwarming, waarbij een compleet leidingstelsel onder de vloer dient te worden aangelegd, is elektrische vloerverwarming voor vrijwel elke ruimte geschikt. Het is bijzonder snel en eenvoudig te plaatsen en een bijzonder populaire oplossing voor het verwarmen van badkamers. Maar kan ook als bijverwarming worden toegepast in andere ruimtes van het huis. In bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld in studio’s met een klein oppervlak, kan elektrische vloerverwarming ook als hoofdverwarming geïnstalleerd worden.

Welke vloerverwarmingssystemen kunnen jullie leveren?

Voor elektrische vloerverwarming werken we bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. met de systemen van MAGNUM Heating. De MAGNUM Mat is slechts 4 millimeter dun en kan eenvoudig in een lijmlaag worden verwerkt, waardoor er in de meeste gevallen geen sloopwerk vereist is. Er zijn maar liefst 22 verschillende maatvoeringen verkrijgbaar, met oppervlaktes van 0.75 tot en met 25 vierkante meter.

Alle elektrische MAGNUM vloerverwarmingssystemen worden geleverd inclusief de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Ja, ik heb interesse in elektrische vloerverwarming!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van vloerverwarming? Neem vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar onze vakmensen zijn werkzaam in heel Zuid-Limburg.

 

Alle vloerverwarmingssystemen worden geleverd met de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl