Waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Wist u dat de CV-installatie in de meeste woningen niet goed is afgesteld? Ja, zelfs in nieuwbouwwoningen is dit vaak het geval! Een verkeerd ingestelde CV-installatie gaat niet alleen ten koste van uw comfort, maar zorgt ook voor een onnodig hoog energieverbruik. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is dit probleem doorgaans eenvoudig te verhelpen door middel van het waterzijdig inregelen van uw CV-installatie, oftewel WZI.

Wat is waterzijdig inregelen?

Bij waterzijdig inregelen (WZI) wordt uw verwarmingssysteem opnieuw ingeregeld om ervoor te zorgen dat elke radiator in huis weer van de juiste doorstroom van warm water voorzien wordt. Heeft u bijvoorbeeld ruimtes die veel warmer of kouder worden dan de rest van het huis? Of radiatoren die slechts gedeeltelijk opwarmen, nauwelijks opwarmen of juist veel te heet worden ten opzichte van de rest? Dan is waterzijdig inregelen zeker aan te raden. Doordat de radiatoren daarna hun warmte beter kwijt kunnen gaat het gasverbruik vanzelf met zo’n 10 tot 20 procent omlaag. Met het oog op de hoge gastarieven kunt u daarmee een hele mooie besparing realiseren. Indien bij ketelvervanging de radiatoren niet waterzijdig zijn ingeregeld, is het ook lonend om dit alsnog te laten doen.

Tip: U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf en installatie van nieuwe, energiezuinige radiatoren!

Ja, ik heb interesse in waterzijdig inregelen!

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u direct een afspraak maken voor het waterzijdig inregelen van uw radiatoren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. Wij zijn gevestigd in Hoensbroek maar werkzaam in heel Zuid-Limburg.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl