Evohome

Evohome

Net als onze klanten zijn we bij Installatiebedrijf Knibbeler B.V. constant op zoek naar manieren om energie te besparen. Met het oog de almaar stijgende prijzen van gas en stroom, in combinatie met de beperkte beschikbaarheid van fossiele brandstoffen, is besparen iets waar niemand eigenlijk nog omheen kan. Maar besparen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn – en u hoeft zeker niet op uw comfort te compromitteren. Dat bewijs Evohome wel!

Wat is Evohome en hoe werkt het?

Evohome is een innovatief systeem van Honeywell dat de functie van uw huidige kamerthermostaat overneemt. Het is speciaal ontwikkeld om u een optimale controle over de verwarming in uw woning te bieden – overal en altijd. De verwarming is te bedienen via het centrale Evohome bedieningspaneel, maar ook via de Evohome app op uw smartphone of tablet. Inderdaad, u kunt uw verwarming dus ook bedienen wanneer u niet thuis bent! Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Zelf een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw routine en levensstijl;
  • Verwarmingszones in huis creëren en beheren, op basis van welke ruimtes u het meest gebruikt;
  • Op afstand controleren of u de verwarming wel heeft uitgeschakeld toen u de deur uitging – en zo niet, deze alsnog uitzetten;
  • De verwarming lager zetten of uitschakelen wanneer er geen behoefte aan is, en zo een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energierekening realiseren.

Is Evohome geschikt voor mij?

Evohome kan op vrijwel ieder verwarmingssysteem worden aangesloten, ongeacht of u een CV-ketel met radiatoren of vloerverwarming heeft. Het systeem is volledig draadloos en daardoor bijzonder snel en gemakkelijk te installeren.

Ja, ik heb interesse in Evohome!

Heeft u interesse in Evohome en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Knibbeler B.V. Onze medewerkers staan u graag te woord. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag
Op afspraak
© Installatiebedrijf Knibbeler 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl